


De opstelling/indeling is tijdens het gesprek bepaald. De stoomoven wordt veelvuldig gebruikt, een prettig keukensnufje is de "knock-to-open" vaatwasser. In het kookeiland is een kleine bar en wijnklimaatkast ingebouwd. Handig; bij het plaatsen heeft Koolschijn direct een koof ombouw gemaakt. Onze adviseur Mark heeft zeer goed geholpen. Bij Koolschijn word je nog op een "ouderwets goede" manier geholpen! Absolute aanrader!

150 g gemarineerde artisjokharten (potje 295 g)
40 g rucola
2 schalen dungesneden carpaccio met pecorino en truffeldressing (schaal 123 g)
90 g zongerijpte Taggia-olijven (potje 180 g)
Bereiden
1. Halveer de grote stukken artisjok. Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio en verdeel over de borden.
2. Verdeel het vlees losjes over de rucola. Schep de artisjok erop. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de
carpaccio. Strooi de olijven erover.