Afspraak maken
Producten header
SieMatic

SieMatic SLX Pure

De nieuwste lijn van SieMatic is de SLX Pure. Een greeploze keuken met een luxe uitstraling en een elegant lijnenspel. Deze nieuwste SieMatic lijn is tijdloos en hedendaags en kenmerkt zich door de vernieuwde greeplijst en greeplijstverlichting.

De vernieuwde greeplijst is hét middelpunt van SieMatic SLX. De greeplijst staan onder een hoek, waardoor het zwevende effect van het werkblad wordt versterkt. Het materiaal van de greeplijst loopt door op de bovenzijde van de fronten. Dit zorgt voor een fijne grip en een verfraaide uitstraling. Daarnaast kan de greeplijst voorzien worden van verlichting. Het led-licht kan qua licht-temperatuur en licht-sterkte aangepast worden. Op deze manier bepaal je zelf de gewenste sfeer.

De nieuw ontworpen greeplijst zorgt er samen met de greeplijstverlichting voor dat het strakke lijnenspel wordt benadrukt. Hiermee kan zowel horizontaal als verticaal de nadruk gelegd worden.

Details

SieMatic SLX Pure picture 1 SieMatic SLX Pure picture 2 SieMatic SLX Pure picture 3 SieMatic SLX Pure picture 4 SieMatic SLX Pure picture 5
Producten header
SieMatic

SieMatic Pure

Geef het genieten in uw leven precies de gewenste ruimte. De SieMatic lifestyle: Pure, opent u daartoe een schat aan creatieve mogelijkheden. Met ruimteconcepten waarin de functies van de keuken perfect en subtiel zijn geïntegreerd in de architectuur. Het elegante, minimalistische design van de meubelen uit de SieMatic lifestyle Pure brengt tot uitdrukking wat werkelijk belangrijk is: de blijvende waarde van de geselecteerde materialen en de precieze afwerking tot in het kleinste detail.
De moderne keuken als een eiland van rust. Door in het ontwerp alle overbodigheden weg te laten, krijgen de mooie materialen meer aandacht. Ontdek meer over modern keukendesign van SieMatic Pure.

Greeploze keukens zijn van deze tijd, maar SieMatic maakt die al sinds 1960. Alle SieMatic ervaring vindt u terug in de SieMatic S2. Mooi van buiten maar ook van binnen, in de laden, uittrekelementen en kastinterieurs.
De uitzonderlijke kwaliteiten van de SieMatic S2 ervaart u pas goed in de showroom, als u in deze keuken staat. Puur design, geavanceerde techniek, ongekende luxe en een rijke uitstraling.
SieMatic Pure; Individueel Design van SieMatic.

Details

SieMatic Pure picture 1 SieMatic Pure picture 2 SieMatic Pure picture 3 SieMatic Pure picture 4 SieMatic Pure picture 5
Producten header
SieMatic

SieMatic Urban

Na Pure en Classic laat SieMatic u graag kennis maken met de derde lifestyle: "Urban"
Pure interpreteert moderne ontwerp thema's en Classic weerspiegelt de wereld van traditionele design. Ook Urban speelt in op inspiratie bij het plannen van uw nieuwe keuken. SieMatic Urban staat voor ongebruikelijke contrasten tussen zorgvuldig geselecteerde objecten en vrijstaande eenheden.

"De verbinding tussen stad en land, oud en jong, nostalgisch en modern."

SieMatic Urban is een individuele keukenstijl die klassieke en moderne designelementen combineert. Met actuele, karaktervolle stijleigenschappen: warm en gezellig, levendig en jong. "City" staat hier voor puristisch en strak, "Country" voor landelijk, natuurlijk en een vleugje nostalgie.

Urban past zich soepel aan bij het veranderende leven van jonge mensen, van tweeverdieners tot gezin met opgroeiende kinderen. Een ideaal keukenprogramma voor praktisch ingestelde mensen die van sfeer houden. Uitstekend te combineren met andere designelementen zoals meubels en een vrijstaande koelvrieskast. Graag laten wij u in onze showroom kennismaken met het keukenprogramma SieMatic Urban.

Details

SieMatic Urban picture 1 SieMatic Urban picture 2 SieMatic Urban picture 3 SieMatic Urban picture 4 SieMatic Urban picture 5
Producten header
SieMatic

SieMatic Classic

Componeren is een kunst - ook bij interieurdesign. Met dit in gedachten ontwikkelden SieMatic in samenwerking met gerenommeerde internationale ontwerpers ruimtelijke concepten voor de lifestyle: Classic. Met mogelijkheden die veel verder gaan dan het traditionele keukenontwerp en alle ruimte voor uw eigen interpretatie. SieMatic laat u spelen met stijlen en schijnbaar tegenstrijdige elementen componeren tot een harmonieus geheel. Leer de wereld van SieMatic Classic kennen en ontdek de mooiste woonstijl: uw eigen.

Onderdeel van SieMatic Classic is BeauxArts; "Stijlvolle elegantie met Amerikaanse glamour"
Met SieMatic BeauxArts.02 kunt u alles combineren wat u mooi vindt tot een keuken die u de mooiste vindt. Bijvoorbeeld mat RVS fronten met glanzende facetranden die net zo fonkelen als de omlijsting van de glasdeuren. En een groot SieMatic StoneDesign eilandwerkblad met elegant geronde randen.

Details

SieMatic Classic picture 1 SieMatic Classic picture 2 SieMatic Classic picture 3 SieMatic Classic picture 4 SieMatic Classic picture 5
Producten header
Koolschijn Collection

Koolschijn Collection

Een nieuwe Koolschijn keuken kiezen doe je samen. Welke sfeer? Hoe wil je koken? Wat moet je opbergen? Tijdens het kiezen van je nieuwe keuken leer je elkaar weer wat beter kennen. De vormgeving van de keuken toont het smaakgevoel van zijn eigenaren. Met een extroverte uitstraling of juist bescheiden in design en kleurgebruik, puristisch en eigentijds greeploos.

Er is niet veel nodig om het sfeervol te maken. Zorgvuldig gekozen details of ook gewoon alleen maar een goede keukenindeling. Vrij baan voor puur genot; de keuken wordt een schouwtoneel waar het ontspanningsgedeelte naadloos op aansluit. Een lekker glas wijn met kaas en een stokbroodje. Alleen, met z‘n tweeën of als er bezoek komt

In deze keuken staat genieten duidelijk op de eerste plaats. Koken en wonen vormen hier een geheel en gasten worden van harte verwelkomd. Met een Koolschijn collection keuken brengt u meer beleving in de keuken en wordt elke vormgevingswens werkelijkheid.

Details

Koolschijn Collection picture 1 Koolschijn Collection picture 2 Koolschijn Collection picture 3 Koolschijn Collection picture 4 Koolschijn Collection picture 5
Producten header
Koolschijn Collection

Keukenapparatuur

Voor een uitgebreid assortiment keukenapparatuur van standaard magnetron tot wijnkoeler bent u bij ons aan het juiste adres! Keukenapparatuur is niet alleen functioneel, het oog wil ook wat. Hiernaast biedt het gebruik van een Quooker, het koken met een stoomoven of het maken van een cappuccino op een koffiemachine niet alleen gemak maar ook plezier!
Bekijk ook de nieuwe BORA kookplaten met geïntegreerde afzuiging.
Onze verkoopadviseurs laten u graag de vele mogelijkheden zien en helpen u bij het maken van een keuze.

Details

Keukenapparatuur picture 1 Keukenapparatuur picture 2 Keukenapparatuur picture 3 Keukenapparatuur picture 4 Keukenapparatuur picture 5
Producten header
Koolschijn Collection

Keukenwerkbladen

Bij het keukenontwerp spelen uiterlijk en praktische eigenschappen van werkbladen een wezenlijke rol. Elk materiaal heeft zijn bijzondere kwaliteiten. Vandaar de mogelijkheid om verschillende werkbladen in onze showroom te bezichtigen. Composiet, natuursteen, keramiek, hout, RVS of kunststof. Deze behoren allen tot de mogelijkheden.

Details

Keukenwerkbladen picture 1 Keukenwerkbladen picture 2 Keukenwerkbladen picture 3 Keukenwerkbladen picture 4 Keukenwerkbladen picture 5
Producten header
SieMatic

Keuken interieur

De SieMatic interieuroplossingen en hun veelzijdige mogelijkheden.

Zoals iedereen bezit u niet alleen pannen, schalen, borden, bestek en voorraden. U heeft ook een grote verscheidenheid aan grote en kleine keukenattributen. Bijvoorbeeld messenleggers, mooie eetstokjes of een verzameling wijnkurken. Ook die wilt u een vast plekje geven, net als uw leesbril, pennen en elastiekjes. En bij het koken wilt u uw smartphone uiteraard bij de hand hebben. Ze verdienen een vaste plek, maar dan wel daar waar u dat het handigst vindt.

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden en bekijk de brochure online.

Details

Keuken interieur picture 1 Keuken interieur picture 2 Keuken interieur picture 3 Keuken interieur picture 4 Keuken interieur picture 5

Wilt u niets missen? schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief:

Het emailadres klopt niet. Controleer het en probeer het nogmaals.
Er ging iets mis, probeer het nog eens.
U heeft zich succesvol aangemeld.

© 2021 Koolschijn

Siematic Logo
 
sluiten afspraak Maak een afspraak of bel 015 - 251 71 71

Geef aan wanneer u een afspraak wil plannen

Vul onderstaande gegevens in zodat we u zo goed als mogelijk van dienst kunnen zijn.
Uw bericht is verstuurd. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Er zijn fouten opgetreden in het formulier. Controleer de velden en probeer het nogmaals.


* Verplicht in te vullen