Afspraak maken

Keukens Rotterdam

Op zoek naar een nieuwe keuken in Rotterdam? Koolschijn SieMatic Huis Delft maakt uw droomkeuken waar! Van het eerste ontwerp tot plaatsing in uw woning. We ontzorgen u volledig. Bij Koolschijn heeft u maar één aanspreekpunt. Wij zijn gevestigd op zo'n 10 autominuten vanaf Rotterdam.

Koolschijn SieMatic Huis Delft is de grootste Siematic Dealer van Zuid-Holland. Ook voor uw badkamer en bijpassende wandtegels en vloertegels helpen we u graag.

Onze showroom is een beleving op zichzelf. Vele tientallen complete keukens, ook van het zeer interessante Koolschijn huismerk of een prachtige Riverdale keuken maken uw bezoek ideaal om uw droomkeuken te realiseren. Kijk ook op onze website naar de belevingen van steeds meer klanten. Hier leest u dat Koolschijn regelmatig wordt aangeraden als Topleverancier van keukens, badkamers en tegels.

Vanuit Rotterdam is het slechts 10 minuten rijden naar Koolschijn keukens. Komt u met de auto, dan kunt u kosteloos parkeren op onze grote parkeerplaats. Ook met het openbaar vervoer is Koolschijn goed bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal gaat een directe busverbinding naar Rotterdamseweg 352 in Delft.

Bent u woonachtig in de omgeving van Rotterdam en zoekt u een nieuwe keuken? Laat u inspireren en kom gezellig naar Koolschijn SieMatic Huis Delft.

Home > Keukens in Rotterdam

< Ga terug

Wilt u niets missen? schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief:

Het emailadres klopt niet. Controleer het en probeer het nogmaals.
Er ging iets mis, probeer het nog eens.
U heeft zich succesvol aangemeld.

© 2021 Koolschijn

Siematic Logo
 
sluiten afspraak Maak een afspraak of bel 015 - 251 71 71

Geef aan wanneer u een afspraak wil plannen

Vul onderstaande gegevens in zodat we u zo goed als mogelijk van dienst kunnen zijn.
Uw bericht is verstuurd. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Er zijn fouten opgetreden in het formulier. Controleer de velden en probeer het nogmaals.


* Verplicht in te vullen